});

TALLER DE POOL JAZZ


TALLER DE POOL JAZZ

DESCRIPCIÓ DEL TALLER:

Organització d’una sèrie d’activitats lúdiques i didàctiques al centre cultural “La Llimera” dirigit a xiquets i xiquetes de entre 6 i 12 anys principalment, però obert a altres edats en funció dels coneixements musicals. Les activitats giren al voltant del estil de música jazz, o música moderna, que es caracteritza per la improvisació. El fil conductor de les sessions serà la formació d’una banda de música moderna que cree els seus temes propis basant-se en els principis armònics, rítmics i melòdics del jazz, passant per diversos subgèneres d’aquest estil com son el blues, el funk, el reggae… OBJECTIUS: Conèixer els origens i la formació de l’estil de música jazz. Adonar-se de la influència del jazz en la vida quotidiana i els moviments socials. Entendre el funcionament d’una banda de jazz. Conèixer les principals estructures dels estandards de jazz i poder identificarles. Relacionar l’armonia musical amb els sentiments personals. Millorar la consciència del ritme en la música sincopada. Treballar en equip.

 

ACTIVITATS PROPOSTES:

En cada classe es realitzaran diverses activitats de les proposades per a fer la sessió amena, divertida i de profit.

1. COMBO

Interpretar, improvisar i en definitiva, fer música en conjunt baix la direcció del mestre/a.

2. HISTÒRIA DEL JAZZ

S’acompanyarà de projeccions, fotografies, diagrames i xicotets materials audiovisuals.

3. PROJECCIÓ DE FRAGMENTS DE CONCERTS O ESCENES DE PEL·LÍCULES DE CARÀCTER MUSICAL

4. EXHIBICIÓ I CLASSE DE BALL LINDY HOP

Primers pasos del ball de moda a la cultura americana del swing.

5. CONVIDATS

En diferents sessions vindran diversos artistes especialistes en el seu àrea per a fer una mostra als alumnes i tocar junts.

 

 

OBJETIVOS

Conocer los orígenes y la formación del estilo de música jazz. Percatarse de la influencia del jazz en la vida cotidiana y los movimientos sociales. Entender el funcionamiento de una banda de jazz. Conocer las principales estructuras de los estándares de jazz y poder identificarles. Relacionar la armonía musical con los sentidos

HORARIO:

Miércoles de 18:20 a 19:20

Edades – 6 a 12 años

Precio – 50€ mes

Skill

Actividades regulares, Infantil
X